Transparante en directe strategie

EEN COMBINATIE VAN OVERLEG, CREATIVITEIT, TECHNIEK EN
DATA-BEHEER IS ONZE STRATEGIE

In het OVERLEG met u als klant wordt duidelijk wat het unieke communicatie-doel is van het bewuste project. Daarna is het aan ons, met onze specifieke CREATIVITEIT, om het project op een correcte manier uit te werken en zo dus vorm te geven.

Op zich is dit niet zo heel bijzonder, maar toch ligt juist daar onze kracht, want het houdt niet op met alleen het visualiseren van het project. Met onze jarenlange ervaring en toepassing van de juiste TECHNIEK kijken wij ook naar de toekomst. Deze toekomst van een project kan de verdere verwerking zijn in het productie proces, zoals bij drukwerk en de afwerking ervan, maar kan ook te vinden zijn in het verdere gebruik van een ontwerp bij toekomstige projecten.

Wanneer bij een ontwerp en de eerste opzet van een nieuw project hier al rekening wordt gehouden, zal dit in het gebruik naar toekomstige projecten zijn vrucht gaan afwerpen. Zo staat ook een technisch correcte aanlevering bij een andere leverancier bij CreaGo hoog in het vaandel. Maar het gaat verder.

Tijdens of na het OVERLEG onderzoeken wij of we met onze CREATIVITEIT en toepassing van de juiste TECHNIEK zogenaamde “verborgen behoeftes” kunnen oplossen. Vaak blijkt dat bepaalde processen, zowel bij u of bij een andere leverancier, al jarenlang volgens dezelfde methodiek behandeld en verwerkt worden. In samenwerking met onze IT-specialist zijn deze processen vaak voor een deel of zelfs geheel te automatiseren.

Het liefst doen wij dit vanuit een op maat gemaakt Data Beheer Systeem (geregistreerd onder de naam DATA-DATA), waaraan wij dit als extra functionaliteit toevoegen. Via de link DATA-DATA ziet u er hier enkele toepassingen van. Door ervaring met vakmanschap, creativiteit met techniek en data-beheer, in een goede samenwerking met u als klant te combineren vinden wij met deze STRATEGIE de meest kosten-efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossingen.

Wat wij doen hangt volledig af van wat u nodig heeft. Omdat ieder project een uitdaging op zichzelf is, is maatwerk vereist. Door een intensieve samenwerking met u en eventuele andere partners, komen we tot de meest effectieve oplossing.

KAN CREAGO U HELPEN?

NEEM CONTACT OP