IMAGO

Data-data is een high-end data-management archief wat volledig visueel van opzet is. Een digitaal archief wat geheel en heel eenvoudig in eigen beheer bijgehouden kan worden. Al uw data op één plaats bereikbaar, overal “responsive” beschikbaar en dat zowel voor eigen als publiek gebruik. Alle data veilig afgeschermd achter inlog en wachtwoord plus veilige back-up “intern en extern”.

Uiteraard kunnen we met “data-data”, maatwerk leveren op alle niveau’s en met een verdere “tools-ontwikkeling” alle ingevoerde data voor andere toepassingen automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan “online” offertes, presentaties, nieuwsbrieven, fotoboeken, e.d. maken.

LANGO

Met LanGo is het tijdrovende knip- en plakwerk vanuit b.v. een Word-file verleden tijd. Vanuit een Indesign opmaak en 1 standaardtaal (bijvoorbeeld Engels) genereren wij een webformulier, waar het vertaalburo de vertaling in plaatst. Via een aangeleverde URL komt het vertaalburo in dit formulier.

Wanneer de vertaling compleet is wordt deze vertaling via dit formulier naar de opmaak studio gezonden. Dit gebeurd via de mail en daarbij wordt de meegestuurde link weer omgezet naar een een Indesign document met alle vertalingen automatisch op de juiste plaats. Knippen en plakken van een vreemde taal, met alle risico’s op fouten, is dus niet meer nodig. Een bijkomend voordeel is dat alle vertalingen in de database terechtkomen en dat deze, bij een update van het project, van hieruit weer automatisch opgepikt worden als er geen wijzigingen zijn. Per slot van rekening moeten alleen nieuwe teksten nog vertaald worden en ongewijzigde niet meer. Vanuit LanGo wordt dit gedetecteerd en hoeft niemand dit nog bij te houden, wat weer tijd scheelt. Uiteraard zijn ook “dubbele” vertalingen verleden tijd en dat scheelt weer geld.

PUBLIGO

Opmaak op maat: snel & voordelig

PubliGo opmaak (oftewel automatische DTP) betekent dat uw catalogi, gidsen en boeken automatisch worden opgemaakt. Dit gebeurt vanuit een database die door U als klant zelf bijgehouden kan worden. Vanuit deze database kan op elk moment een opmaak gegenereerd worden in een vooraf bepaald ontwerp. In dit ontwerp wordt rekening gehouden met alle huisstijlgegevens zoals lay-out, kleur- en lettertype gebruik, corpsgroottes e.d. Stelt u zich het volgende eens voor: Iets wat u voorheen weken arbeid, correctierondes en stress opleverde, kan ineens in een paar uur klaar zijn. U houdt de controle en wij zorgen voor een perfecte uitvoering.

TOOL DEMO TOOL DEMO TOOL DEMO

KAN CREAGO U HELPEN?

NEEM CONTACT OP